U bent hier

Over Jeba

Op 18 oktober 2002 mocht JEBA voor de eerste maal haar deuren openen. We zijn toen gestart met enkel zilveren juwelen van Belgische ontwerpers en een ruime keuze aan handtassen. Vandaar de naam JEBA wat staat voor JEwels and BAgs. Al snel merkten we dat onze klanten bij die uitgekozen handtas ook graag een paar schoenen hadden gehad. Daarom zijn we op zoek  gegaan naar leuke, trendy maar ook comfortabele schoenen. En wie schoenen draagt, draagt natuurlijk ook sokken of panty's, dus dit laatste kon je niet meer wegdenken bij JEBA.
Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een echt accessoireparadijs voor vrouwen met juwelen zowel in zilver als fantasie, handtassen, schoenen, panty's en sokken en ook een uitgebreide keuze aan sjaals. Tijdens de zomer van 2009 hebben we de winkel grondig onder handen genomen. Alles geschilderd, kasten bijgezet, de doorgang naar het achterste gedeelte vergroot om onze klanten een nog betere service te kunnen geven. Tegelijkertijd zijn we met onze schoenencollectie een stapje verder gegaan zodat ons aanbod ruimer werd en ook de klanten die steunzolen nodig hebben bij JEBA terecht kunnen. Ondertussen zijn we 2020 en hebben we bij JEBA helemaal niet stil gezeten. 5 jaar geleden kochten we een pand in de Boomstraat. Eerst heeft dit dienst gedaan als onze PoP-Up Store, terwijl de architect en de bouwpromotor de nodige plannen tekenden en uitwerkten. Bouwen gaat niet zonder de nodige bouwstress, maar eind goed al goed! Op 12 februari 2016 mocht JEBA de deuren openen in de nieuwe winkel Boomstraat 27. Vanaf dan kunnen niet alleen de vrouwen bij ons terecht voor hun accessoires, maar ook de heren! Wij hebben een mooie keuze aan herenschoenen, tassen en kleine lederwaren, riemen, dassen en sokken. Voor ieders budget voor ieder wat wils. Voor onze dames hebben we sinds begin 2019 ook een beperkte collectie kledij. Leuke, frisse kleedjes, pulls, blouses, ... aan prijs/kwaliteit topprijzen. Kom gerust een kijkje nemen, de deur staat altijd open. We zijn alle dagen open van 10u tot 18u. 
Wenst u graag te komen shoppen buiten de openingsuren dan kan u hiervoor steeds een afspraak maken via info@jebabornem.be of 03/774.03.39.
Tot binnenkort?