U bent hier

OPENDEURWEEKEND

Opendeurweekend in Bornem

Het weekend van 15, 16 & 17 maart staat de JEBA deur net iets meer OPEN dan normaal :-)

Wij stellen u graag onze nieuwe collectie schoenen, handtassen, juwelen, sjaals, ... voor. Tijdens onze opendeurweekend maakt u ook nog steeds kans om een paar SOFTWAVES schoenen te winnen. Per aankoopschijf van € 50 krijgt u 1 wedstrijdformulier. 

Wat mag u verwachten? Voor de schoenen hebben wij enorm veel keuze in sneakers zowel sportief als casual. De hoofdkleur is hier wit af en toe gecombineerd met een contrastkleur of een print. Sommige sneakers zijn ook voorzien van een ritssluiting voor een maximum aan comfort. Voor de basisschoenen scoren de pumps nog steeds zeer goed, hoewel de ballerina op sleehak opnieuw een inhaalbeweging maakt. De slingbacks en de loafers zijn enorm elegant en veroveren vele vrouwelijke harten. De hoogzomer slippers zijn nog niet allemaal geariveerd, maar de keuze is toch al vrij uitgebreid.

Wij zijn onze MANNEN nog niet vergeten. De sportieve sneakers nemen het voortouw. Kleuren zoals grijs, blauw, kaki en beige zijn de trendkleuren. Vooral de suède doet het enorm goed. Toch liever iets gekleder? De kostuumschoen kan u ook nog steeds bij ons terugvinden!

Tot binnenkort?