U bent hier

LIZAS juwelen

LIZAS juwelen

NIEUW @ JEBA zijn de LIZAS juwelen. Deze collectie vindt zijn oorsprong in Duitsland en werd voor de eerste keer gelanceerd in 2007. Ze maken er hun doel van om trends te herkennen en ze te implementeren in betaalbare echte sieraden om zo een gevarieerde stijl te creëren. Bij LIZAS juwelen zijn ze er van overtuigd dat sieraden niet alleen een onbelangrijk accessoire zijn, maar ook de "icing on the cake" voor uw eigen stijl. Hun armbanden, kettingen, oorbellen en sjaals zorgen voor een grote verandering in uw kleerkast. Met de gepaste accessoire zie je er telkens "anders" uit! 

Top of the bill .... de LIZAS juwelen hebben vriendelijke prijsjes. De accessoires starten aan € 6,50 tot max voor een ketting aan € 45. Ideaal dus ook om als cadeautje te schenken.

Je kan ze vanaf nu komen ontdekken in onze winkel of hier op onze website staat een kleine impressie van wat ze te bieden hebben. LET OP!!! Niet alle modellen staan online, om de ganse collectie te bewonderen kan je best even langskomen.