U bent hier

Kleuren en Trends najaar 2019

Kleuren en trends najaar 2019

Wat zullen we met z'n allen dragen dit najaar? Het tijdperk "Wie mooi wil zijn moet lijden" ligt echt al een hele tijd achter ons. Iedereen is ondertussen verkocht aan het dragen van SNEAKERS en JA, ook deze winter mogen we onze voeten opnieuw verwennen met deze comfortabele schoenen. Gelukkig kiezen we bij JEBA voor comfort en hebben we een ruime keuze aan sneakers voorzien van een ritssluiting en met uitneembare voetbedden voor iedereen die steunzolen nodig heeft.

Gaat de herfst-winter dan niets nieuws brengen? Ohh, jawel hoor. De BOOTS die vorige winter al een beetje kwamen opduiken, komen nu meer op de voorgrond. Je kan kiezen uit de stoere boots met studs en leuke details, of de westernboots met iets spitsere neuzen in verschillende prints. Voor wie het wat vrouwelijker mag zijn, kan je ook kiezen uit de boots met doorlopende zool/sleehak.

Feestje gepland? Receptie? Of een avondje op restaurant? De PUMPS zitten ook nog steeds in ons gamma. Zowel de echte high heels, als de iets meer draagbaardere modellen eventueel met kleine plateau vooraan.

Om het rijtje af te sluiten hebben we voor u nog de ENKELLAARZEN versus de HOGE LAARZEN. Laat u niet misleiden door de foto's van de catwalks of magazines zoals Vogue etc. Daar spot je de ene hoge laars na de andere, terwijl we bij ons in de winkel nog steeds meer enkellaarzen zien t.o.v. de hoge laarzen. Wil je deze laatste toch al opnieuw dragen als een echte fashionista draag ze dan onder een knielange rok of maxijurk. Toch liever een broek of kort jurkje ga dan zeker voor de enkellaars. Laat je niet wijsmaken dan je je silhouette hier mee verkort, want met de juiste panty of sokken is dit snel opgelost!

Dan komen we uiteindelijk nog bij de kleuren voor dit najaar. Ik verwijs graag naar bijgevoegde foto voor de accentkleuren d.w.z. groen, blauw, oker, rood, maar de basiskleuren blijven cognac en zwart. Om de overgang iets minder hard te maken zien we ook nude tinten, mooi gecombineerd met beige en wolwit. Zo maken we er toch een kleurrijk najaar van!